Om Matomymarket.com

Jeg lærte egentlig aldri noe hjemme om økonomi, annet enn at sparing var en vei til å skaffe meg noe jeg hadde lyst på. Sparebøssa ble imidlertid robbet (av meg selv) etter hvert som jeg lærte å dirke den opp, og suget etter godteri knuste spareambisjonene. Og der stoppet mine foreldres innflytelse på min forståelse av økonomi. Kan ikke klandre de egentlig, for begge er/var grønne på økonomi selv. ”Sunn fornuft” var tilstrekkelig der i gården. Tipper vi som familie hadde hatt bedre råd dersom både mor og far hadde giddet å lære seg litt om både investering, og om hvordan de kunne kuttet låneutgiftene.

Om det skyldes oppveksten eller ei vet jeg ikke, men jeg er i dag langt over middels gjerrig, og bruker ekstremt mye tid på min personlige økonomi. Jeg tar aldri opp lån med mindre jeg må, og da jakter jeg intenst på den absolutt billigste løsningen. Og deretter prøver jeg å prute meg til enda bedre betingelser. Penger jeg har til overs på lønningen går nesten utelukkende til investeringer som gir avkastning. Det aller meste plasseres trygt, og en fast prosentandel går til mer risikable investeringer med stor oppside. Alt det jeg holder på med for å forbedre økonomien vil jeg dele på bloggen. Se på siden som min økonomiske dagbok om du vil. Vel møtt, og håper du fikk bruk for noe du leste her!

Back to Top